Semesterboende Kroatien

 

Semesterboende Kroatien

Kroatien är en fantastisk plats för att resa med sin underbara kust och strålande badvatten.
Landet är som byggt för att semestra i och då behövs ett boende som är just anpassat för dina behov. En familjesemester med småbarnen kan innebära att hyra lägenhet inte alltid är optimalt för ens behov och samma gäller om man åker ner för att upptäcka flera delar av landet. Här har vi samlat alternativ för att du ska kunna se vilket som passar just din resa.

Olika sätt att bo bra och billigt i Kroatien

Att välja boende för semestern är en del av upplevelsen och då är det oftast en hel del som måste tänkas igenom. Att hitta ett hotell till bra pris går men kan ta tid och då finns det också billigare alternativ som passar.

Hotell i Kroatien

Kostnad: Går att hitta billigt men ett dyrare alternativ

Att bo på hotell kan vare alternativet för dig som åker med barnfamilj och vill kunna luta dig tillbaka utan att tänka på allt runt omkring resan. Allt finns i närheten och om man vill finns alternativet av all inclusive hotell i Kroatien också. Hotell kommer med en högre kostnad då det också ingår service och i vissa fall mat. Även fast det går att hitta billiga hotell i Kroatien kan det vara värt att lägga lite extra för att få det man önskar av semestern.

Hotell Ark Apartments i Split

I Split hittar man moderna hotellet Art Apartments, där erbjuds centralt boende för en rimlig summa av allt mellan 1250kr till 1600kr per natt för 2 personer.

Ingår i hotellet:
 • Pool
 • Fri parkering
 • Bar/Lounge
 • Frukost
 • Gym
 • Fritt Wifi

Valamar Argosy Hotel i Dubrovnik

Vid Dubrovniks fina kust finner ni hotell Valamar Argosy, som är ett ytterst välutrustat hotell med stora pooler och fin standard. Priset ligger oftast runt 1600 per natt för 2 vuxna, vilket är ett otroligt rimligt pris för vad hotellet har att erbjuda.

Ingår i hotellet:
 • Pool
 • Restaurang
 • Fritt Wifi
 • Rumservice
 • Bar/Lounge
 • Gym
 • Frukost

För fler bra alternativ av hotell läs mer här.

Hyra hus/Airbnb Kroatien

Kostnad: Alternativ finns från billigt till dyrt

Att hyra boende utomlands kan vara en briljant ide. Allt fler väljer att hyra ett boende som de kan kalla sin bas och sen ha något att utgå ifrån om du ska iväg och äventyra under dagen.

Men om du ska hyra ett semesterboende i Kroatien finns det mängder av alternativ. Antingen väljer man det klassiska och hyr genom företag eller privatperson, vilket kan kosta lite mer men ökar tryggheten. Men att hyra ett privat boende i Kroatien och skippa den långa processen är inte längre så svårt.

Snabb process

När företaget Airbnb startade 2008 förenklade de inte bara processen av att hyra ditt drömboende i staden du vill besöka, utan priserna gick ner.

Nu kan du vara mer specifik och söka på det som du vill ha, om du vill hyra ett hus i Kroatien med pool. Här du de passande alternativen framför dig och kan snabbt och enkelt kontakta ägaren för svar på frågor.

Om du inte redan testat så kan ni klicka här för att läsa mer om detta alternativ, Airbnb.

Camping i Kroatien

Kostnad: Relativt billigt

Ett annat alternativ är att campa i Kroatien och om du har tur så kan du vakna upp med en drömutsikt från sovrumsfönstret.

I landet finns massor av campingar, allt ifrån små bekväma till stora och lyxiga. Man får friheten av att kunna känna sig som hemma och kan gå ut och uppleva landet på flera fronter då det är enkelt att besöka flera städer och placera sitt portabla hus där närmsta camping finns.

Vad kostar camping i Kroatien?

Campingar i Kroatien är oftast väldigt prisvärda och lätta att hitta, för lite alternativ hittar du de bästa alternativen på campingar i Kroatien här.

Scroll to top